IKER MERCADER I ANDREA USTERO VOLEN DEFENSAR LA POSICIÓ MÉS ALTA DEL PODI

IKER MERCADER I ANDREA USTERO VOLEN DEFENSAR LA POSICIÓ MÉS ALTA DEL PODI

Iker Mercader i Andrea Ustero, números 1 aleví masculí i infantil femení del pàdel català l’any 2019, tenen com a objectiu principal aquesta temporada defensar el nº1 aconseguit l’any passat en les seves respectives categories. Així ho han manifestat aquesta setmana en el cicle d’entrevistes al planter del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).

 

Iker mercader centreMercader afirma que «afronto la temporada expectant malgrat l’aturada que estem patint ara. És el meu darrer any d’aleví i m’agradaria repetir els èxits aconseguits la temporada passada» assegura el jugador del CT Andrés Gimeno i del Tennis Despí «l’any passat amb el Dani Docampo a pista ens vam trobar molt bé, amb grans sensacions i oferint molt bons partits. Torneig a torneig ens divertiem i aquesta va ser una de les claus».

 

El jugador barceloní ha posat de manifest els valors que per ell són importants en l’esport del pàdel i que treballa per millorar «quatre són els pilars fonamentals a la pista, l’esforç, la constància, l’alegria i la companyonia. A més, cal saber guanyar i perdre. Precisament en les derrotes o en moments de baixón és quan he d’assimilar com aixecar-me». Mercader ha exposat que disfruta molt competint en el Circuit de Menors ASICS i que un dels seus ídols és Ale Galán, jugador del World Padel Tour.

 

Andrea Ustero esquerraPer la seva part Andrea Ustero afirma que el 2019 quedarà gravat amb lletres d’or «l’any passat vaig aconseguir proclamar-me campiona del món a Castelló, guanyar el Campionat de Catalunya i acabar com a número 1». La jugadora del Siesports ha fet referència a que «enguany tot i ser infantil jugaré categoria cadet. Abans de l’aturada pel coronavirus vaig disputar el TyC Premium i tot i caure en semifinals les sensacions van ser bones».

 

Ustero, que el pròxim 12 de maig farà 13 anys també ha posat de manifest que «treballo molt per intentar evolucionar el meu joc. L’actitud, el respecte i la humiltat són tres valors que tinc molt presents a pista». Ustero, que amb 8690 punts encapçala el rànquing infantil femení ha exposat que «el Nil Ayals, el meu entrenador, m’ajuda molt. Aquests dies el Marc Arcusa, preparador físic, m’envia els exercicis que he de fer per mantenir la forma. Tinc molt ‘mono’ de pàdel».

 

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronavirus, Iker Mercader i Andrea Ustero viuen l’actualitat del pàdel als seus domicils amb els seus familiars i recordant que «#ElPàdelCatalàEsQuedaACasa».

La pròxima setmana els entrevistats seran Alba Vázquez el dimarts 21 d’abril i i Dani Docampo el divendres 24 d’abril.