MARTA MARRERO I EVA GAYOSO «EL CIRCUIT CATALÀ FEMENÍ ENS HA DONAT MOLT»

Marta Marrero i Eva Gayoso han assegurat que el Circuit Català Femení significa molt esportivament per totes dues esportistes. Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) i que aquesta setmana ha comptat amb les dues jugadores de la selecció catalana.

Marta Marrero, actual número 1 del món en categoria femenina de World Padel Tour, ha explicat que  «el pàdel català m’ha donat molt en la meva trajectòria i formació com a jugadora. Ara fa nou anys que vaig començar a jugar i he crescut padelísticament en ell». Marrero ha assegurat que un dels millors moments viscuts en el pàdel català va ser l’any 2015 «el primer títol del Campionat de Catalunya que vaig guanyar fent parella amb Eli Durán al Pàdel Prat-Barcelona davant de Gemma Triay i Ari Sánchez».

Marrero ha destacat la importància de que Barcelona passi dilluns a la fase 1 «poder tornar a entrenar a pista la setmana vinent m’il·lusiona especialment, tinc moltes ganes d’experimentar-ho i sentir aquelles sensacions oblidades pel confinament». La jugadora canaria també ha desvetllat que el pàdel professional «podria tornar aquest estiu, a porta tancada i amb una ‘nova normalitat esportiva’ a la que ens haurem d’adaptar».

Per la seva part, Eva Gayoso, única posseïdora en el Circuit Català Femení de 14 títols del Campionat de Catalunya Absolut ha descrit que «són moltes temporades disputant el Circuit amb grans experiències viscudes i que m’han fet créixer com a persona i com a jugadora». Gayoso afirma sentir una sensació «extranya pel fet de portar tantes setmanes sense competir ni entrar a una pista de pàdel. Poder passar a la fase 1 el pròxim dilluns té grans connotacions de positivitat».

Gayoso i Marrero han tingut paraules d’agraïment per la Federació Catalana de Pàdel pel reconeixement que van rebre en la I edició de la Gala del Pàdel Català «va ser un esdeveniment molt bonic i que la FCdP tingués a bé reconèixer els nostres mèrits esportius ens ha fet molta il·lusió».

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronavirus,  Marta Marrero i Eva Gayoso viuen l’actualitat de tot allò que envolta al pàdel amb molta responsabilitat. Tots dues són conscients que per fer front al coronavirus i guanyar-li la partida és una tasca col·lectiva i de la que tots i totes en formem part.