MARRERO-SÁNCHEZ I SANMARTÍ-BIGLIERI, CAMPIONS DE LA XXV EDICIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

13.11.2017

La XXV edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel ha coronat a Marta Marrero i Ari Sánchez en categoria femenina, i a Enric Sanmartí i a Adrián Biglieri a la masculina, com a campions de l’edició 2017 celebrada al Reial Club de Polo de Barcelona.

La final femenina ha enfrontat a Lucía Sainz i a Gemma Triay davant de Marta Marrero i Ari Sánchez. Després que les campiones guanyéssin el primer set per 6 a 2, i d’anar per davant el en el segon per 2 a 0, les finalistes s’han vist obligades a retirar-se per la lesió de Gemma Triay. Pel que fa als homes, la parella Sanmartí-Biglieri s’han adjudicat en dos sets la final davant de Jordi Juan i David Luque per 6-2 i 6-3. Amb aquest triomf Enric Sanmartí suma un total de onze títols com a campió de Catalunya en el seu palmarès.

Un cop finalitzada les finals i en l’entrega de trofeus, el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha destacat l’èxit del torneig tan a nivell organitzatiu com de participació i ha volgut reconèixer «els 11 títols de campió de Catalunya d’Enric Sanmartí i els 14 d’Eva Gayoso en els 25è aniversari de celebració del torneig». Recordem que enguany han participat 674 jugadors i jugadores en les 10 categories, set d’elles masculines i tres de femenines, que han configurat el quadre del Campionat.

La Federació ha fet entrega d’una placa commemorativa a Ricard Cabot, responsable de l’àrea de pàdel del Reial Club Polo, per la hospitalitat oferida durant la setmana de celebració de la XXV edició del Campionat Absolut de Pàdel de Catalunya.

L’entrega de trofeus ha estat presidida per Pere Hernàndez, màxim responsable de la Federació Catalana de Pàdel, l’han acompanyat Ricard Cabot, responsable de l’àrea de pàdel del Reial Club Polo; Daniel Laga, coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona i Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport.

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair el suport dels patrocinadors: Asics, Head, Nacex, Coca-cola i Segura Viudas. Així com també al canal Esport3, que ha ofert la retransmissió de les dues finals.

CAMPIONES FEMENINES
CAMPIONS MASCULINS
ENTREGA PLACA RC POLO
PERE HERNANDEZ

 

FOTO GRUP FINALISTES I CAMPIONS

VIDEO Resem ALL PLAY SPORT https://youtu.be/fLi_OXUh6lQ

VIDEO Campionat Catalunya absolut: https://www.youtube.com/watch?v=HdWWGVZA6Wc

VIDEO Zona UFEC de dimarts: https://www.youtube.com/watch?v=peD2ZRKsytE&t=37s

VIDEO Final masculina: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/transmissions-esportives/padel-final-campionat-catalunya-masculi/video/5701371/#

.