MAROT-VERA I HERRADA-GUINART CAMPIONS DEL OPEN HEAD DEL BPI

Xavi Marot i Belar Vera a 1ª masculina i Mireia Herrada i Maria Guinart a 1ª femenina s’han proclamat guanyadors de la prova del Open Head celebrada a les instal·lacions del Barberà Pàdel Indoor (BPI).

Marot-Vera han derrotat per un marcador de 6-4 i 6-2 a la parella formada Pol Ferreres i Jan Sanfulgencio. En fèmines les campiones s’han sobreposat a la pèrdua del primer set per 6-7 davant de Maria Antonia Vives i Mònica Montpart, per imposar-se en els dos següents per      7-5 i 7-6 en una final molt ajustada.

A Tercera masculina els campions han estat Xavi Rodríguez i Izan Marín després de resoldre per 6-2 i 7-5 davant de Pau Margalef i Àlex Reyne. A Tercera femenina el triomf ha estat per Melani Moreno i Marta Pou per 6-1 i 6-2 davant de Natalia Romero i Lucía Romero.

A Quarta masculina Marc Casas i Victor Maurizot han derrotat per 6-1 i 6-2 a David de Juan i Pere Soler. A Cinquena masculina el títol ha estat per Izan Padilla i Joel Molina, per 6-4 i 7-6 davant de Jordi Serantes i Rubén Domingo.

A Sisena masculina la final ha caigut del costat de Javier Suárez i Alberto Nuñez després de guanyar per 6-3, 4-6 i 6-3 a Xavier Valsera i David Tiburcio.

OPEN BPI