MARIN-VERA I MENDEZ-MENDEZ S’ADJUDIQUEN L’OPEN HEAD DEL CLUB BELLATERRA

Els campions masculins s’han imposat en la final per 7-6 i 6-4 en un duel jugat de tu a tu davant de Oriol Bellver i Jordi Fuentes. En noies, les germanes Méndez no han donat opció a les seves rivals, Júlia Gallifa i Martina Navarro, derrotant a les sotscampiones per 6-2 i 6-1.

A Tercera masculina, Max Cucurull i Sergi Vidal s’han proclamat campions després de guanyar per 6-4 i 6-3  a Xavier Jurado i Sergio López. A Quarta masculina, Enric Sistaré i Pol Giménez s’han fet amb el títol guanyant per un doble 7-5 a Antonio Garcia i Roberto Villarreal.

Resultats Open CPT Riudoms

Guillem Figuerola i Marc Romans són els campions de 1ª categoria masculina de l’Open Head jugat a les pistes del CPT Riudoms. Els guanyadors han derrotat per un marcador de 6-4 i 6-1 en la final a la parella formada per Nico Romero i Àlex Casas.

A Tercera femenina les guanyadores han estat Laura Balcells i Sol Esteve. Les campiones s’han imposat per 6-3 i 6-0 a Alexandra Bargalló i Maria Duarte. A Tercera Masculina el triomf ha estat per Jordi Pérez i Josep Freixas. Els campions han conquerit el títol després de guanyar 6-7, 6-4 i 6-4 a Francesc Xavier Roca i Marc Freixas. A Quarta masculina el triomf ha anat a parar a les mans de Robert Suárez i Alejandro Gil per 6-4, 4-6 i 6-3 davant de Gerard Marco i Adrià Anguera.

OPEN BELLATERRA CAMPIONES I SOTSCAMPIONES DE 1ª
OPEN BELLATERRA CAMPIONS I SOTSCAMPIONS DE 1ª
OPEN CPT RIUDOMS CAMPIONES 3ª
OPEN CPT RIUDOMS CAMPIONS 1ª