MARCELA FERRARI «NO HI HA ESPAI PER TANTS MALALTS DE PÀDEL»

Marcela Ferrari gaudeix del pàdel pels quatre costats. Viu pel pàdel totes i cadascunes de les hores del dia «i si el dia tingués 100 hores, també les ompliria de pàdel. No puc anar a dormir sense pensar que ho he donat tot en la meva feina». Convertir una passió i vocació en professió és un dels somnis fets realitat per una entrenadora, que ha tingut sota les seves ordres estrelles mundials com Gemma Triay, Lucía Sainz, Pablo Lima o el setze temporades consecutives número 1 del pàdel, Fernando Belasteguín.

L’actual directora de l’escola de pàdel del Club Esportiu Laietà, coneix molt bé el nostre esport, ja que durant anys també ha estat jugadora del Circuit Català Absolut Femení «no hi ha espai per tant malalt de pàdel actualment!» (somriu) i afegeix «s’està treballant molt bé per part de tots els estaments implicats. El Circuit Català, en el que he tingut l’oportunitat de competir, és un clar exemple».

Ferrari també ha fet referència a aquelles experiències dins la seva trajectòria com a tècnica que no han tingut els resultats esperats «evidentment que hi ha projectes que no acaben sortint com esperaves en un inici. Ara bé, l’important és poder-hi estar i pujar en aquest tren que et brinda aquesta oportunitat professional. Evidentment que tots i totes volem que surti de la millor manera, ara bé, si no és així, l’experiència dels encerts i els errors és el que t’emportes com aprenentatge». La seleccionadora italiana i directora de MFerrari Pàdel també ha desvetllat un dels seus desitjos «la pandèmia professionalment a mi i a tothom ens ha privat de moltes coses. Desitjo que petits detalls com una encaixada de mans un cop finalitzat un partit de pàdel, puguin tornar a ser una realitat i que tots i totes ho puguem tornar a fer».

Marcela Ferrari ha estat la cinquena dels sis entrenadors participants en aquest cicle d’entrevistes. Mitjançant el canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel, els tècnics expliquen les seves vivències dins i fora pista. La comunitat padelera participa mitjançant el xat, aportant comentaris o formulant les seves respectives preguntes, entrant en un sorteig d’una equipació oficial de la Selecció Catalana de pàdel.