MARCELA FERRARI, DEL CLUB ESPORTIU LAIETÀ ‘PREN LA PARAULA’

L’entrenadora Marcela Ferrari és la convidada aquesta setmana al cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel. La directora de l’escola de pàdel del Club Esportiu Laietà, té una àmplia trajectòria en el pàdel català, on porta 14 anys vinculada al cent per cent amb el nostre esport. Ferrari ha estat jugadora del Circuit Català Absolut femení, de la Selecció Catalana femenina i a més de ser entrenadora de jugadors i jugadores de World Padel Tour, actualment és l’actual seleccionadora italiana de pàdel i directora de MFerrari Pàdel.

Ferrari, que ha tingut sota les seves ordres jugadors i jugadores tan importants com Fernando Belasteguín, Pablo Lima, Lucía Sainz o Gemma Triay afirma que «el Club Esportiu Laietà es la meva casa, actualment és la meva segona etapa a l’entitat. Sempre m’ha apassionat l’ensenyament i un cop vaig decidir penjar la pala, em vaig enfocar clarament al que volia fer: ser entrenadora» i apunta que «ensenyar és com una escola de vida per mi, em deixa comprovar molt més com són les persones i ajudar-les a evolucionar en els seus objectius. Aquesta sort de veure com creixen les persones m’encanta».  

Aquest és un petit aperitiu de tot allò que dijous ens explicarà Marcela Ferrari, directora de l’escola de pàdel del Club Esportiu Laietà. Ferrari ‘pren la paraula’ aquest dijous 18 de febrer a les 18:30 hores i entre d’altres qüestions, ens desvetllarà algun dels secrets més ben amagats de la seva etapa com a entrenadora.

Marcela Ferrari és la cinquena de les entrevistes que portem a terme en aquest cicle a entrenadors realitzat per la Federació Catalana de Pàdel. Marcela, com han fet fins ara Pablo Crosetti, Juan Carlos Canga, Franky Montañés i Isaac Cárdenas, explicarà les seves vivències dins i fora pista. Amb un to distès i lleuger s’aprofundeix en repassar la seva trajectòria esportiva, els objectius aconseguits i els objectius somiats.