MANIUCOV-VINICIUS I DELGADO-EYHERAGUIBEL S’ADJUDIQUEN L’OPEN ESPAI PADEL BLANES

Nicolai Maniucov i Walef Vinicius i Sonia Delgado i Paula Eyheraguibel són les parelles guanyadores en 1ª categoria de la prova del Circuit Open Head celebrada a les pistes del Espai Pàdel Blanes.

Maniucov-Vinicius han guanyat en la final per 7-6 i 6-4 a Oriol Lázaro i Victor Bassols en un duel molt igualat i trepidant. En fèmines, les campiones han imposat la seva llei a la pista i han derrotat a les sotscampiones, Anna Xifré i Anna Pareras, per 6-1 i 6-2.

A Tercera Masculina, Bjarne Verhelst i Pol Roca s’han proclamat campions després de guanyar per 6-3 i 6-0 a Jorge Gallego i Carlos Martínez. A Tercera Femenina, Maria Milagros Parra i Alba Rozua s’han fet amb el trofeu de campions guanyant per un doble 6-0 a Laura Garcia i Anna Manrique.

Resultats Open Pàdel & Tennis Puigpelat

Àlex Casas i Marc Romans són els campions en 1ª categoria masculina de l’Open Head jugat a les instal·lacions del Open Pàdel & Tennis Puigpelat. Els guanyadors han derrotat per un marcador de 6-2 i 6-3 en la final a Sergio Bursa i Gerard Francino. A 1ª categoria femenina, Maria Felicidad Vázquez i Mar Figuerola s’han imposat per 7-5 i 6-3 a Eva Montejo i Rut Fernández.

A Tercera Masculina el triomf ha anat a parar a les mans de la parella formada per Dani Neff i Ike Romera. Els campions han derrotat pe run doble 6-0 a Álvaro Exposito i Jordi Expósito.

OPEN ESPAI PADEL BLANES CAMPIONES DE 1ª CATEGORIA
OPEN ESPAI PADEL BLANES CAMPIONS DE 1ª CATEGORIA
OPEN PUIGPELAT CAMPIONES DE 1ª CATEGORIA
OPEN PUIGPELAT CAMPIONS DE 1ª CATEGORIA