MANIUCOV-COSCULLUELA I MARRE-OLIVER GUANYEN L’OPEN HEAD DEL CT ROSES

Nicolai Maniucov i Christian Cosculluela a 1ª masculina i Cristina Marre i Maria Oliver Llobet a 1ª femenina, són les parelles guanyadores de la prova del Circuit Open Head disputada a les instal·lacions del Club Tennis Roses.

Maniucov-Cosculluela han guanyat en la final per 6-4, 6-7 i 6-4 a Marc Alastuey i Víctor Maluquer. En noies, Marre-Oliver han resolt favorablement per 5-7, 6-4 i 6-2 a les sotscampiones, Júlia Gallifa i Anna Camacho.

A Tercera Masculina, Xavier Borras i Daniel Oscar Fernandez s’han proclamat campions després de guanyar per un doble 6-4  a Pablo Vieyra i Marc Llopis. A Quarta Femenina, Paula Gonzalez i Laura Herrero s’han fet amb el títol guanyant per 6-3 i 7-5 a Nausica Vendrell i Àngels Vendrell.

Resultats Open Tot Padel Play

Maxi Cerrudo i Sebastian Fuertes són els campions en 1ª categoria masculina de l’Open Head jugat a les pistes del Tot Pàdel Center. Els guanyadors han derrotat per un marcador de 6-3, 4-6 i 6-2 en la final a la parella formada per Miguel Mateu i Ugo Moreno.

A Tercera Masculina el triomf ha estat per Pere Soler i Àlvar Ayuso. Els campions han alçat el trofeu després de guanyar per 6-3 i 7-6 a Eduard Lora i Rafael Rey. A Quarta masculina el triomf ha anat a parar a les mans d’Albert Garcia i Lucas Enea per 6-1 i 6-3 davant de Javier Castro i Javier Sánchez.

OPEN CT ROSES 1ª MASCULINA CAMPIONS I FINALISTES
OPEN CT ROSES 1ª FEMENINA CAMPIONES I FINALISTES
OPEN CT ROSES 4ª FEMENINA CAMPIONES I FINALISTES
OPEN CT ROSES 3ª MASCULINA CAMPIONS I FINALISTES
1ª CATEGORIA CAMPIONS I FINALISTES TOT PADEL PLAY
3ª CATEGORIA CAMPIONS I FINALISTES TOT PADEL PLAY
4ª CATEGORIA CAMPIONS I FINALISTES TOT PADEL PLAY