MANIUCOV-ALASTUEY I OLIVER-MARRE GUANYEN L’OPEN HEAD DEL CLUB TENNIS COSTA BRAVA

Nicolai Maniukov-Marc Alastuey i Maria Oliver-Cristina Marre són les parelles guanyadores a 1ª categoria de la prova del Circuit Open Head celebrada al Club Tennis Costa Brava.

Maniucov-Alastuey han guanyat en la final per 6-4 i 6-1 a Víctor Maluquer i David Canudas. Maniucov suma triomf per segona setmana consecutiva després d’haver guanyat la setmana passada l’Open Head del GEiEG fent parella amb David Díaz. Per la seva part Maluquer-Canudas repeteixen sotscampionat després d’haver estat finalistes al GEiEG.

En categoria femenina Maria Oliver i Cristina Marre han derrotat per un doble 6 a 4 a les finalistes, la parella formada per Anna Camacho i Núria Tudela.

A Tercera Masculina, Joan Antoni Garcia i Bernat Pladevall s’han proclamat campions després de guanyar per 6-4 i 6-3 a Marc Santoyo i Rafael Aguilera. A Quarta femenina, Cristina Osorio i Sandra Bisbe s’han fet amb el trofeu de campions guanyant per 6-3, 2-6 i 6-3 a Paula Puges i Montse Darnaculleta.

Open Head aquesta setmana a tres demarcacions catalanes

Tres demarcacions catalanes acullen aquesta setmana un Open Head. Les proves es juguen al Pàdel Indoor Garrotxa, al CN Terrassa i al Pàdel Juneda.