Lliga Catalana NACEX Menors Lliurament de trofeus

19.06.2017

Finalitza la Lliga Catalana Nacex de menors, a la 2a edició, un total de 15 equips dividits en 2 modalitats sub12 i sub-16 han disputat la lliga amb la participació de més de 250 jugadors / es d’edats compreses dels 8 fins als 16 anys.
En modalitat Sub12 la lliga es va decidir la penúltima jornada amb la victòria del CERCLE SABADELLES sobre el STAR’S PADEL es proclamava campió matemàtic a falta d’una jornada.
La modalitat Sub16 ha resultat més disputada i s’ha decidit en l’última jornada entre els equips del PÀDEL MALGRAT i CT OLESA, els de MALGRAT partien amb un punt d’avantatge en la classificació però en el Super Tie-Break decisiu al CT OLESA es portava els 3 punts de l’eliminatòria i es proclamava campió.
Coincidint amb aquesta última jornada la FCP s’ha desplaçat al CT Olesa i ha organitzat una petita trobada entre els menors del club i a retre homenatge als campions en el llirament de trofeus, en aquesta ocasió sub12 – CERCLE SABADELLES i sub16 CT OLESA.
Després del lliurament on ha assistit Sílvia Holgado (Presidenta CT Olesa), Jaume Pocurull (Jutge-Àrbitre de la Lliga Catalana) i Mateo Pérez (Director Lliga Catalana) s’ha ofert un refrigeri i pica-pica per a tots els assistents per pal·liar les altes temperatures.
Des de la comissió de la Lliga ja es prepara la següent edició que serà en els mesos de setembre a desembre amb un format més curt però no menys emocionant i intens, serà una lliga express, amb fase final, esperem que nous equips es puguin anar afegint a la competició.

Moltes Gràcies, una salutació, bon pàdel i bon estiu !!!

IMG_3988

IMG_3989

IMG_3991