Llicències

*Si vols renovar la teva llicència, hauràs de sol.licitar la teva clau , en la que et demanaran unes dades personals i una direcció d’email. Una vegada rebis l’email amb la clau, podràs accedir a la teva fitxa federativa  aquí (Login Àrea Privada Federat) i actualitzar les teves dades de federat.

La llicència federativa és l’instrument que t’acredita per a poder participar en qualsevol competició que organitza la FCdP a més a més de les d’àmbit estatal i d’altres comunitats.
Les competicions federades, pensades per a tot tipus de jugadors, s’organitzen en un Circuit Català, Circuit Bronze, Circuit de Menors, Lliga Catalana i competició Interclubs Femenins. A més a més, les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona compten amb les seves competicions pròpies i els seus rankings.
La llicència federativa incorpora una assegurança d’accidents que cobreix les atencions mèdiques derivades d’un accident durant la pràctica del pàdel. Tanmateix també incorpora una assegurança de responsabilitat civil.
Amb la llicència estàs ajudant al desenvolupament del pàdel català amb el suport a les nostres seleccions, Escola de Tecnificació de Menors, docència i en general l’articulació del pàdel al nostre país.

**Us informem que una vegada s’hagi tramitat la llicència, no es podrà donar de baixa fins el proper any.
***Si una llicència s’ha tramitat erròniament de modalitat, no es podrà fer el canvi d’estat fins el proper any.