LLEIDA CELEBRA DEMÀ LA DIADA DEL PÀDEL AMB PROP DE 130 ASSISTENTS

8.2.2019

Aquest dissabte a les 21:30h el Club Tennis Lleida serà la seu -per segon any consecutiu- de la ‘Diada del Pàdel de Lleida’. Una cita esportiva que aplegarà prop de 130 assistents de tot el pàdel de la demarcació, una xifra de rècord i que supera per primera vegada el centenar d’assistents a la Diada. L’esdeveniment congregarà a una nutrida representació padelera en la festa del pàdel lleidatà.
Durant la Diada s’entregaran els trofeus a finalistes i campions i campiones del Màster Provincial i de la Lliga Catalana 2018 en categoria masculina i femenina. També es realitzarà un reconeixement de menors i a diferents entitats vinculades al pàdel inclusiu. Prèviament, a les 19h, la Federació Catalana de Pàdel mantindrà una trobada informativa amb els clubs de Lleida a les instal·lacions del Club Tennis Lleida.
La ‘Diada del Pàdel de Lleida’ estarà presidida per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, i també per Francesc Xavier Esteban, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Lleida.

peke