L’FCdP INICIA UN CICLE D’ENTREVISTES AMB EL PLANTER DEL PÀDEL CATALÀ

La Federació Catalana de Pàdel (FCdP) posa en marxa aquesta setmana un cicle d’entrevistes al planter del pàdel català. Els jugadors i jugadores que van aconseguir ocupar la posició més alta del escalafó en la seva categoria, dins del Circuit de Menors ASICS durant l’any passat, ens obsequiaran amb unes entrevistes on el seu esport preferit i la seva vessant més personal sortiran al descobert.

El cicle d’entrevistes començarà dimarts 24 de març i s’allargarà durant un mes, fins el dia després de Sant Jordi. Les entrevistes es realitzaran en directe cada dimarts i cada divendres a les 12h del migdia mitjançant el canal oficial d’Instagram de la federació @fcatalanapadel.

El teló d’aquest cicle d’entrevistes l’obrirà aquest dimarts Joaquim Florensa, jugador nº1 masculí en categoria Junior del 2019. El calendari d’entrevistes dels jugadors i jugadores menors és el següent:

  • Setmana 23 al 27 de març:
  • Dimarts 24 de març Joaquim Florensa / Divendres 27 de març Mireia Serrano
  • Setmana del 30 de març al 3 d’abril

Dimarts 31 de març Raúl Jerez  /  Divendres 3 d’abril Noa Canovas

  • Setmana del 6 al 10 d’abril

Dimarts 7 d’abril Ferran Gonzàlez  /  Divendres 10 d’abril Cláudia Sánchez

  • Setmana del 13 d’abril al 17 d’abril

Dimarts 14 d’abril Iker Mercader  /  Divendres 17 d’abril Andrea Ustero

  • Setmana del 20 al 24 d’abril

Dimarts 21 d’abril Alba Vázquez  /  Divendres 24 d’abril Dani Docampo

Albert Nogueras, director tècnic de la FCdP explica que «l’any passat vam aprofitar per retransmetre en directe pel canal de Youtube de la FCdP el Màster Català de Menors que es va disputar al Pàdel Indoor Mataró. La idea és seguir apostant per aprofitar els nostres canals de comunicació i reforçar la visibilitat del pàdel de menors català» Nogueras afegeix que «pels seguidors del pàdel en general serà curiós veure com els jugadors es desenvolupen en aquest format d’entrevista».

IMATGE MENORS GALA FCP 2020