LES PISTES DEL PÀDEL INDOOR GRANOLLERS CORONEN ELS CAMPIONS I CAMPIONES DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS

6.11.2017

Les pistes del Pàdel Indoor Granollers han coronat als nous campions i campiones de Catalunya de menors de pàdel 2017. Un total de 189 parelles han competit des de categoria benjamí fins a junior per aconseguir els diferents títols en joc en categoria masculina i femenina. La jornada final –disputada aquest diumenge- ha deparat excel·lents partits en el quadre principal i en el de consolació, amb la disputa de les vint finals corresponents (adjuntem relació de campions en document annex).
Un cop finalitzada les finals i en l’entrega de trofeus i medalles als campions i finalistes, el president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Pere Hernàndez, ha destacat l’èxit del torneig tan a nivell organitzatiu com de participació. La Federació també ha volgut portar a terme un reconeixement als jugadors i jugadores catalans que en categoria de menors han assolit diferents èxits en aquest 2017 en el Campionat d’Espanya, en el Campionat del Món i en el Campionat d’Espanya de menors de seleccions autonòmiques.
La FCP ha fet entrega d’una placa commemorativa a José Luís Ballvé, gerent del Pàdel Indoor Granollers, per la hospitalitat i professionalitat demostrada durant la setmana de celebració del Campionat de Catalunya de menors de pàdel 2017. En l’acte d’entrega de trofeus, també hi ha estat present Marit Willis, responsable de l’àrea de menors FCP; Miquel Bayona, delegat FCP a Barcelona; Albert Nogueras, seleccionador de menors FCP i Meritxell Ibañez, responsable del Circuit de Menors FCP.
La Federació Catalana de Pàdel agraeix el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, de la UFEC, i dels patrocinadors Head –pilota oficial FCP- Asics i Nacex per fer costat al Campionat de Catalunya de menors de pàdel 2017.

FOTO DE FAMILIA CAMPIONS I FINALISTES SIMPATICA

RECONEIXEMENT FCP A PADEL INDOOR GRANOLLERS

RECONEIXEMENT MENORS EXITS DIFERENTS CAMPIONATS

resutlats