LES 16 MILLORS PARELLES LLUITEN PER ACONSEGUIR EL MASTER BRONZE HEAD 2018

9.1.2019

Les 16 millors parelles del rànquing Bronze lluitaran a partir de demà dijous i fins diumenge per aconseguir fer-se amb la corona que els acrediti com a campions i campiones del Master Bronze Head 2018.
La competició, que se celebra a les instal·lacions del Pàdel Indoor Torredembarra, es juga sota el sistema de lligueta a la primera fase, classificant-se per a les semifinals les dues primeres parelles de cada grup. Les semifinals es jugaran el dissabte a les 18h; mentre que les finals tindran lloc el diumenge a les 11:30h.
En el quadre masculí han quedat emparellats en el grup A: Cristóbal Ramírez i Àlex Casas (1), Oriol Bellver i Pablo Burdeos (4), Antonio Ríos i Abel Fernàndez (5), Oliver García i Fernando Troyano (8); mentre que en el grup B, Sergio Bursa i Lucas Casella (2), Francisco Rodríguez i Marc Niño (3), Jordi Sánchez i Xavier Pijuan (6) i Kiko Calavera i Jordi Español (7).
Els quadres femenins estan distrubuïts de la següent manera: grup A format per Mireia Recasens i Sandra Tena (1), Sara Fuentes i Laura Casanova (4), Helena Martínez i Laura Dalmau (5) i Eva García i Cristina Camo (8); al grup B les parelles que el formen són Laura del Amo i Graciela Ferré (2), Arantxa Alejandre i Felicidad Vázquez (3), Roser Pulido i Florencia Donsantti (6) i Carlota García i Ainara Pozuelo (7).
Per últim recordar que els campions del Master Bronze Head 2017 van ser Laia González i Laura Dalmau en categoria femenina, i la dupla integrada per Martín Alejandro Garzo i Sergio Bursa en la masculina.

MASTER BRONZE HEAD 2017