LES 16 MILLORS PARELLES LLUITEN PER ACONSEGUIR EL MASTER BRONZE HEAD 2017

11.01.2018

Les 16 millors parelles del rànquing Bronze lluiten des d’avui dijous i fins diumenge per aconseguir fer-se amb la corona que els acrediti com a campions i campiones del Master Bronze Head 2017.
La competició, que se celebra a les instal·lacions del Éspàdel Club d’Esparraguera, es juga sota el sistema de lligueta a la primera fase, classificant-se per a les semifinals les dues primeres parelles de cada grup. Les semifinals es jugaran el dissabte, a les 17.00 les femenines i a les 18.00 les maculines; mentre que les finals tindran lloc el diumenge a les 10.30 la femenina i a les 12.00 la masculina.
En el quadre masculí han quedat emparellats en el grup A: Guillem Figuerola i Gerard Gras (1); Albert Viñas i Daniel Ollé (4); Ricard Manchón i Francisco José Rodríguez (5); i Xavi Gimferrer y Kiko Calavera (8); mentre que en el grupo B, Cristóbal Ramírez i Alex Casas (2); Martín Alejandro Garzo i Sergio Bursa (3); Ferran Barceló i Abel Guisado (6); i Albert Freixas i Gerard Montserrat (7).
Els quadres femenins estan distrubuïts de la següent manera: el A per Laura De Lamo i Laura Casanova (1); Berta Vila i Sandra Tena (4); Júlia Gallifa i Mireia Recasens (5) i Alexandra Clavel i Meritxell Matamoros (8); i el B, per Arantxa Alejandre i Ester Puntes (1); Laia González i Laura Dalmau (3); Carla Gallart i Nuria Morán (6) i Nuri Martínez i Cristina Camo (7).
Per últim recordar que els campions del Master Bronze Head 2016 van ser Alex Pares i Maxi Cejas en categoria masculina i Laura Casanova i Andrea Jover a la femenina.

Quadre Femení

Quadre Femení (II) 

Quadre Masculí

Quadre Masculí (II)