LA XXV EDICIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA, PRESENTADA AL RC DE POLO

08.11.2017

«Enguany, coincidint amb la 25ª edició del Campionat de Catalunya i el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, el pàdel català es consolida com la primera potència federativa de l’estat, amb el major nombre de llicències, de clubs i el millor circuit de competició». Així ha definit Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel, el moment del pádel català en la roda de premsa de presentació de la XXV edició del Campionat de Catalunya de Pàdel. L’acte, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona, seu del campionat, ha comptat també amb la celebració del tradicional torneig ProAm.
Jugadors professionals del circuit català i d’altres d’amateurs s’han aplegat a les pistes del club barceloní i han pogut jugar i gaudir d’una bona estona amb jugadors i jugadores del circuit com Eduard Binad, Gemma Triay, Ricky Martinez, Marta Marrero, Adrián Biglieri, Ari Sánchez i Jani Gisbert.
Prèviament s’ha portat a terme la roda de premsa amb la presència del Sr. Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel; del Sr. Ricard Cabot, Responsable de la Secció de Pàdel i Vocal de la Junta Directiva del Reial Club de Polo de Barcelona; de la Sra. Lucía Sainz, jugadora del Polo i del World Padel Tour i del Sr. Jordi Arrese, medallista olímpic a Barcelona’92 i que enguany jugarà el Campionat de 2ª categoria amb una ‘Wild Card’.
Recordem que l’edició 2017 del Campionat de Catalunya de Pàdel disposa d’una inscripció de 337 parelles. Els 674 jugadors i jugadores que hi participen estan lluitant per fer-se amb el títol en les 10 categories: set d’elles masculines i tres de femenines. La final femenina es jugarà diumenge 12 de novembre a les 12h i la masculina a partir de les 14h a la pista central del RC Polo de Barcelona. Totes dues finals es retransmetran pel canal Esport3, la masculina en directe i la femenina en diferit.
La Federació Catalana de Pàdel vol agrair el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, de la UFEC, de l’Ajuntament de Barcelona, de la Diputació de Barcelona i dels patrocinadors: Asics, Head, Nacex, Segura Viudas i Coca-Cola. Així com al Reial Club de Polo de Barcelona, seu del Campionat de Catalunya.

PRESENTACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA 1

PRESENTACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA 2_PERE HERNANDEZ

PRESENTACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA 3_TAULA

PRESENTACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA 4_RICARD CABOT