LA SELECCIÓ CATALANA SUMA UN SUBCAMPIONAT I UN TERCER LLOC EN LA XIV EDICIÓ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE VETERANS

Les selecció catalana de pàdel femenina i masculina han pujat al podi en la XIV edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans de 1ª categoria. En categoria femenina s’ha aconseguit un subcampionat i en la masculina la tercera posició.

En noies l’equip capitanejat per Marit Willis ha arribat a la final després de desfer-se en quarts de final a la Federació d’Andalusia per 5-0, i en semifinals a la Federació Basca, per 4 a 1. En la lluita pel títol la balança s’ha decantat per la Federació Madrilenya, per un resultat de 2 a 3. Marit Willis assegura que «estic molt orgullosa de la nostra trajectòria en aquest campionat. Vam arribar a la final havent perdut un sol partit . I bé, la final tot un clàssic davant de la Federació de Madrid i van guanyar elles. Hem estat una autèntica pinya de selecció i on sempre la companyonia de les noies i l’esportivitat han estat la nostra identitat dins i fora pista».

En categoria masculina, la selecció catalana de veterans dirigida per Carlos Vila, arribava a semifinals després de guanyar a la Federació de Pàdel de les Illes Balears en quarts de final per 3 a 2. En semis, els nostres perdien per 1 a 4 davant de la Federació Madrilenya de Pàdel. En la lluita pel tercer i quart lloc del campionat, Catalunya derrotava per 3 a 2 a la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana. Carlos Vila explica que «hem competit molt bé en un campionat davant de grans seleccions. Li hem donat guerra en el duel davant la Federació Madrilenya i el partit per tercer i quart lloc ha estat molt disputat i hem aconseguit guanyar-lo en una eliminatòria molt dura».

La XIV edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans de 1ª categoria s’ha disputat al Arena Entrena Pádel de Beriain (Navarra). El bon ambient i l’esportivitat ha regnat entre les diferents seleccions participants. La Federació Madrilenya de Pàdel s’ha coronat amb un doblet, aconseguint el campionat en categoria masculina i femenina.