LA SELECCIÓ CATALANA SUMA UN ASCENS I UNA QUARTA POSICIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES DE MENORS

25.9.2018

La selecció catalana masculina ha quedat Campiona d’Espanya de 2ª categoría, aconseguint així l’ascens a 1ª categoria i la selecció femenina ha aconseguit una quarta posició en categoria femenina en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Pàdel de Menors 2018.
El combinat català masculí s’imposava en la final de Segona categoria a l’equip de la Federació Extremenya de Pàdel per 1 a 2. El conjunt dirigit per Albert Nogueras aconseguia fer-se així amb el títol i retornar a l’èlit del pàdel espanyol de menors.
En fèmines, les jugadores catalanes van acariciar la final de Primera, però van caure en semifinals per 1 a 2 davant la selecció madrilenya. En el duel pel tercer i quart lloc, l’equip català va perdre per 3 a 0 amb la Federació d’Andalusia.
Albert Nogueras, seleccionador català ha valorat la participació en aquest campionat «ens hem trobat davant de seleccions molt dures i petits detalls han decantat la balança. Ha estat una competició molt igualada i tenim un any per seguir millorant i demostrar l’alt nivell del pàdel català de menors».
El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, juntament amb Daniel Vives, vicepresident segon i Miquel Bayona, secretari FCP, han donat suport a l’expedició catalana i han estat presents a La Ciudad de la Raqueta de Madrid, en una nova edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Pàdel de Menors 2018.

SELECCIÓ CATALANA FEMENINA MENORS

SELECCIÓ CATALANA MASCULINA MENORS