LA SELECCIÓ CATALANA SUMA DOS SOTSCAMPIONATS EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE VETERANS

22.05.2017

La selecció catalana de pàdel de veterans masculina i femenina ha finalitzat sotscampiona de 1ª categoria en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria de veterans.
En noies l’equip capitanejat per Marit Willis ha arribat a la final després de desfer-se en quarts de final a la Federació de Cantabria, i en semifinals a la Federació Andalusa, per dos clars marcadors de 5 a 0. En la lluita pel títol la balança s’ha decantat per la Federació Madrilenya per un ajustat 3 a 2, tot i que Catalunya ha tingut una pilota de partit en el duel jugat per la parella Ninoska Souto-Sílvia Navarro.
En categoria masculina la selecció catalana de veterans capitanejada per Gustavo Oliva s’ha plantat a la final després de guanyar a la Federació Aragonesa en quarts de final, i a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, en semifinals, per idèntic resultat de 4 a 1. La final en homes deparava novament un duel davant la Federació Madrilenya, que s’imposava per 4 a 1.
La selecció catalana ha tingut el suport de Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel i de Miquel Bayona, delegat a Barcelona de la FCP.
El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria de veterans s’ha disputat al club malagueny de La Reserva del Higuerón, amb una nutrida presència de seleccions i públic amant del pàdel.

Selecció Catalana femenina Selecció Catalana masculina