LA SELECCIÓ CATALANA SUMA DOS SOTSCAMPIONATS EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE VETERANS

20.05.2019

La selecció catalana de pàdel masculina i femenina de veterans ha finalitzat sotscampiona de 1ª categoria en la XIII edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Catalunya repeteix idèntic resultat que en l’edició del 2017.
En noies l’equip capitanejat per Marit Willis ha arribat a la final després de desfer-se en quarts de final a la Federació Canària, i en semifinals a la Federació Basca, per dos clars marcadors de 4 a 1. En la lluita pel títol la balança s’ha decantat per la Federació Madrilenya per 1 a 4. Marit Willis exposa que «és el quart subcampionat consecutiu que aconseguim, ens hem quedat a un pas del títol, l’hem disputat. Cal estar contentes novament d’haver estat a la final».
En categoria masculina la selecció catalana de veterans dirigida per Carlos Vila s’ha plantat a la final després de guanyar a la Federació Basca en quarts de final, i a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, en semifinals, per idèntic resultat de 4 a 1. La final en homes deparava un duel davant la Federació d’Andalusia, que s’imposava per 2 a 3. Carlos Vila explica que «hem tingut les nostres oportunitats i mira que haviem encertat de ple la seva alineació. No ha pogut ser, ara bé, satisfets per haver millorat el resultat de l’any passat».
La selecció catalana ha tingut el suport de Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP); del vicepresident primer Daniel Vives; de Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la FCP i d’Albert Nogueras, director tècnic de la FCP, desplaçats a la seu de la competició.
El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria de veterans s’ha disputat al CD La Calzada de Gran Canària, amb una nutrida presència de seleccions i públic amant del pàdel.

SELECCIÓ CAT MASC I FEM VETERANS 2019

SELECCIO FEMENINA

SELECCIO MASCULINA