LA SELECCIÓ CATALANA ABSOLUTA SUMA 2 BRONZES EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

9.10.2017

La selecció catalana ha sumat dos meritoris bronzes aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya de pàdel per seleccions autonòmiques.
L’equip masculí, capitanejat per Carlos Vilá, aconseguia la tercera posició de la competició després de derrotar a la selecció de la Comunitat Valenciana per un ajustat 3 a 2. Per la seva part la femenina, dirigida per Albert Nogueras, es va imposar també al combinat valencià per un clar 4 a 1.
Catalunya repeteix el mateix resultat que en l’edició anterior, la de 2016, en que també va fer-se amb la medalla de bronze a primera categoria masculina i femenina. Albert Nogueras assegura que «estem molt satisfets del torneig que ha realitzat l’equip, hem donat molta guerra i vam acariciar poder estar a la final, però vam caure en semifinals. Repetim tercera posició i l’any vinent seguirem donant molta guerra» afirma el capità de la selecció femenina.
Per la seva part Carlos Vilá apunta que «és el cinquè bronze guanyat en tretze edicions d’un torneig de molt alt nivell i on cada any l’equip competeix amb grans jugadors de pàdel de talla mundial. Felicito als jugadors i també al club Pàdel Barcelona – El Prat per l’excel·lent organització» assegura el capità de la selecció catalana masculina, destacant també el suport dels afeccionats que van animar i molt als equips catalans.
Recordem que Vilá i Nogueras debutaven com a seleccionadors catalans absoluts en el Campionat d’Espanya de pàdel per seleccions autonòmiques.
La Federació Catalana de Pàdel felicita a jugadors, jugadores i al cos tècnic d’ambdues seleccions pels bronzes aconseguits.

SELECCIO CATALANA FEMENINA 3ª CLASSIFICADA

SELECCIO CATALANA MASCULINA 3ª CLASSIFICADA