LA SELECCIÓ CATALANA OBTÉ UN TERCER I UN QUART LLOC AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES ABSOLUTES

8.10.2018

La selecció catalana ha aconseguit una tercera i una quarta posició aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de pàdel per Seleccions Autonòmiques Absolutes.
L’equip femení, capitanejat per Albert Nogueras, aconseguia la tercera posició de la competició després de derrotar a la selecció d’Andalusia per un clar 5 a 0. La masculina, dirigida per Carlos Vilá, queia per un ajustat 2 a 3 davant del combinat valencià.
La selecció catalana femenina repeteix el mateix resultat que en l’edició anterior, la de 2017, en que també va fer-se amb la medalla de bronze. Albert Nogueras assegura que «estem satisfets del torneig que ha realitzat l’equip, hem presentat molta batalla i vam acariciar poder estar a la final, però vam caure en semifinals. Repetim tercera posició i l’any vinent tornarem a donar guerra» afirma el capità de la selecció femenina.
Per la seva part Carlos Vilá valora aquesta quarta posició «petits detalls van fer que no aconseguíssim la tercera posició del campionat. Una de les nostres parelles es va haver de retirar per lesió, la sobrecarrega de partits, tot molt igualat com indica el marcador final per 2-3» assegura el capità de la selecció catalana masculina.
La Federació Catalana de Pàdel -representada en el torneig per Pere Hernàndez, president FCP, acompanyat de Daniel Vives, vicepresident primer FCP i de Miquel Bayona, Secretari de la junta directiva de la FCP- felicita a jugadors, jugadores i al cos tècnic d’ambdues seleccions pels resultats aconseguits.

SELECCIO CATALANA CONJUNTA