LA SELECCIÓ CATALANA FEMENINA DE VETERANES ACONSEGUEIX EL SOTSCAMPIONAT D’ESPANYA

22.05.2018

La selecció catalana femenina ha aconseguit el sotscampionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de veterans que s’ha disputat aquest cap de setmana a Palma de Mallorca. L’equip capitanejat per Marit Willis queia per un resultat de 1-4 davant de la Federació Madrilenya de Pàdel. Les catalanes havien accedit a la final de 1ª després d’imposar-se primer per 4 a 1 en quarts de final a la federació aragonesa, i en semifinals a la federació valenciana també per idèntic resultat.
Catalunya reedita així el sotscampionat del 2017, aconseguit també davant de la federació madrilenya, en el campionat que es va jugar club malagueny de La Reserva del Higuerón, i que va finalitzar amb un marcador de 2 a 3. Marit Willis, seleccionadora del combinat català assegura que «estem satisfetes amb el treball i resultat aconseguit. Hem arribat un any més a la final i en la sort de la cara i la creu ens ha tocat novament ser sotscampiones com l’any passat».
En homes, la selecció catalana de veterans ha finalitzat en quarta posició del torneig. L’equip capitanejat per Gustavo Oliva derrotava en quarts de final per 3 a 2 a la federació de les Illes Balears, però perdia les semifinals per 1 a 4 davant la federació valenciana. En la lluita pel tercer i quart lloc el conjunt català queia per 1 a 4 amb la federació andalusa. Gustavo Oliva fa el següent balanç del resultat aconseguit «una llàstima no poder arribar a la final com vam fer l’any passat. Content per la lluita demostrada pels meus jugadors i, evidentment, per continuar un any més a 1ª categoria. S’ha notat també un augment de nivell de pàdel entre tots els equips participants».
L’expedició catalana masculina i femenina ha estat acompanyada durant el campionat, celebrat a les instal·lacions del Palma Pàdel, per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, pel vicepresident 1r, Daniel Vives, i per Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel.

SELECCIO CAT FEMENINA 1

SELECCIO CAT MASCULINA

SELECCIONS CAT MASC I FEM CONJUNTA