LA SELECCIÓ CATALANA FEMENINA ACONSEGUEIX EL SOTSCAMPIONAT D’ESPANYA DE MENORS

26.09.2017

La selecció catalana femenina ha aconseguit el sostcampionat del Campionat d’Espanya de Menors i que ha finalitzat aquest cap de setmana a Águilas (Murcia). Les noies, que defensaven la corona guanyada en l’edició del 2016, han caigut en la final per 3 a 0 davant la selecció andalusa.
Pel que fa a la selecció catalana masculina de menors, els nois es jugaven el ser o no ser a la màxima categoria de menors estatal. El duel davant el combinat de les Illes Balears ha estat molt igualat i disputat, però la fortuna ha caigut del cantó del conjunt de ‘Ses Illes’ que han guanyat i salvat la categoria per un marcador de 2 a 1.
El seleccionador català, Albert Nogueras, ha volgut destacar el treball fet per l’equip femení i masculí assegurant que «estem molt orgullosos de la feina feta i del comportament dels nostres jugadors i jugadores, ho han donat tot. L’any vinent vindrem amb la mateixa gana d’aconseguir el títol en noies i buscar novament l’ascens en categoria masculina». Nogueras ha volgut agrair també al Pàdel Indoor Barberà i al CT Andrés Gimeno el seu suport de cara a la preparació de l’equip per aquest torneig.
El vicepresident 1r de la Federació Catalana de Pàdel, Daniel Vives, ha estat present a Águilas donant suport a la selecció catalana durant la disputa d’un campionat que ha reunit a un molt bon planter del present i futur del pàdel.

SELECCIO CATALANA DE MENORS 1

SELECCIO CATALANA DE MENORS 2

SELECCIO CATALANA DE MENORS 3