LA SELECCIÓ CATALANA ESCALFA MOTORS PER L’INICI DEMÀ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

5.10.2017

La selecció catalana escalfa motors per competir aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya de pàdel per seleccions autonòmiques. L’equip masculí, capitanejat per Carlos Vilá, jugarà demà a les 21h contra la Federació Basca. Per la seva part la femenina, dirigida per Albert Nogueras, ho farà també contra la Federació Basca demà a les 18:30h.
La seu del torneig és el club Pàdel Barcelona – El Prat, fet que té com a conseqüència que l’equip català jugui com a local esperant el recolzament del públic «les nostres espectatives són molt altes tot i que anirem partit a partit en la competició de noies, sense cap pressa i sabent que totsels partits seran duríssims. Esperem que l’afició ompli les instal-lacions del Prat ja que la selecció ho necessitarà» afirma Albert Nogueras.
Recordem que Nogueras i Vilá debuten en aquesta competició com a seleccionadors absoluts «tenim un molt bon equip masculí i aquesta competició és el campionat per excel·lència d’equips que organitza la Federació Espanyola, ens sentim amb moltes ganes i il·lusió a afrontar-ho» assegura Vilá.
La convocatòria masculina per aquest torneig és la següent:
Gerard Company, Rubén Rivera, Marc Quilez, Eduard Bainad, Ricky Martinez, Adrià Mercadal, Sergi Nogueras, Guillermo Casal, Jake Benzal, Eric Ginel, Antón Sans, Albert Nogueras, David Luque, Enric Sanmartí y Jordi Juan.
La femenina està integrada per:
Marta Marrero, Lucía Sainz, Gemma Triay, Ari Sánchez, Núria Rovira, Sara Pujals, Núria Rivas, Eva Gayoso, Anna Cortiles, Cristina Bala, Lara Tena i Nicole Traviesa.
Els quadres de la competició del Campionat d’Espanya de pàdel per seleccions autonòmiques es poden seguir mitjançant el següent enllaç: http://www.padelfederacion.es/Camp_Equipos.asp?IdTorneo=11727

IMATGE CAMPIONAT