LA SELECCIÓ CATALANA ESCALFA MOTORS PER L’INICI DEMÀ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

05.10.2018

La selecció catalana escalfa motors per competir aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya de pàdel per seleccions autonòmiques. L’equip masculí, capitanejat per Carlos Vilá, jugarà els quarts de final demà a les 18:30h contra la Federació de les Illes Balears. Per la seva part la femenina, dirigida per Albert Nogueras, ho farà també demà a les 17:15h en la eliminatòria de quarts de final davant de la Federació Aragonesa de Pàdel.
La seu del torneig és el Club de Ocio Nudos, a Ciudad Real, en la prèvia de l’inici de la competició el seleccionador femení explica que «anem a per totes sabent que tots els partits seran duríssims. Som una selecció que té molta confiança i les noies arriben amb molta motivació» afirma Albert Nogueras.
Després del debut l’any passat com a seleccionadors absoluts, Nogueras i Vilá són conscients que aquesta competició és molt exigent «tenim un molt bon equip masculí, hem introduït jugadors joves que s’han d’acoplar. Volem fer un bon paper sense renunciar a res, la competició ens dirà» assegura Vilá.
La convocatòria masculina per aquest torneig és la següent:
Rubén Rivera, Antonio Bueno, Marc Quilez, Edu Bainad, Ricky Martinez, Adrià Mercadal, Sergi Nogueras, Guillermo Casal, Antón Sans, Albert Nogueras, Aitor Garcia i Gerard Godo.
La femenina està integrada per:
Marta Marrero, Lucía Sainz, Gemma Triay, Ari Sánchez, Núria Rovira, Sara Pujals, Núria Rivas, Eva Gayoso, Anna Cortiles, Cristina Gomis, Xènia Clascà, Laia Bonilla i Nicole Traviesa.
Els quadres de la competició masculina i femenina del Campionat d’Espanya de pàdel per seleccions autonòmiques es poden seguir mitjançant el següent enllaç: http://www.padelfederacion.es/Camp_Equipos.asp?IdTorneo=14199

CONVOCATORIA SELECCIÓ FEMENINA

CONVOCATORIA SELECCIÓ MASCULINA

POSTER CAMPIONAT