LA SELECCIÓ CATALANA DE MENORS A PER TOTES AL CAMPIONAT D’ESPANYA PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES DE MENORS

La selecció catalana de menors participa aquest cap de setmana en la 19ª edició del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques 2022 de Menors de Primera Categoria. El combinat masculí i femení català es desplaça aquest divendres al matí a Jaén, localitat seu d’aquesta competició, i on debutarà per la tarda.

Els nois es veuran les cares a partir de les 17h davant la Federació de Pàdel de les Illes Balears, en el duel de quarts de final. Els jugadors desplaçats per participar-hi són: en categoria infantil, Iker Mercader, Gerard Navas i Hugo Estébanez; en categoria cadet, Biel Torras, Marcel Font i Arnau Candelo; i en categoria junior els seleccionats són Raúl Jerez, Pol Hernández i Joel Olivera.

Per la seva part les noies s’enfrontaran en quarts de final a la Federació de Pàdel de Castella i Lleó. Un partit que es jugarà a les 18:30h. Les jugadores participants són: en categoria infantil, Jana Montes, Èlia Pons i Martina Rivera; en categoria cadet, Andrea Ustero, Ivet Val i Sandra Oliveras; en la categoria junior hi prendran part Laia Rodríguez, Ana Domínguez i Noa Cánovas.

L’expedició catalana estarà dirigida per Raül Iñiguez, primer seleccionador i per Laia Bonilla, segona seleccionadora. L’equip tècnic també disposarà del suport dels tècnics Julián Behrens i Oriol Moyes, a més de Quim Oriol, preparador físic de menors.

La 19ª edició del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques 2022 de Menors té com a seus el Club Padel Entrena2 i el Club Padel Premium.