LA SELECCIÓ CATALANA A PER TOTES AL CAMPIONAT D’ESPANYA PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES DE VETERANS 2019

16.05.2019

Les seleccions catalanes masculines i femenines de pàdel participen a partir de demà i fins diumenge a la XIII edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans que es disputa a Las Palmas de Gran Canaria.
El combinat català masculí, amb Carlos Vila com a seleccionador, s’enfrontarà en quarts de final (divendres 18:30h) a la Federació Basca de Pàdel. En fèmines, les dones dirigides per Marit Willis, disputaran la seva eliminatòria de quarts de final (divendres 17h) veient-se les cares amb les amfitriones, la Federació Canària de Pàdel.
Carlos Vila explica que «l’objectiu és sortir a guanyar el torneig, l’any passat ens vam quedar eliminats a semifinals i ens volem refer». Per la seva part Marit Willis afirma que «portem tres anys consecutius finalitzant subcampiones, enguany aspirem novament a tot i plantarem cara».
Un total de 16 federacions de pàdel de tota Espanya, representades pels seus equips masculí i femení, competeixen en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans. La cita, que es disputa a les instal·lacions del CD La Calzada i al CD La Galera com a club auxiliar aplegarà prop de cinc-centes persones.
Podeu seguir el calendari de la competició i dels resultats del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans del mitjançant el següent enllaç: http://www.padelfederacion.es/Camp_Equipos.asp?IdTorneo=16016

SELECCIONS CAT MASC I FEM VETERANS CONJUNTA 2018