LA PRIMERA GALA DEL PÀDEL CATALÀ RECONEIX ELS ÈXITS DE CLUBS I JUGADORS

La sala d’actes de l’INEFC de Barcelona s’ha vestit de gala per acollir la primera edició de la ‘Gala de Premis del Pàdel Català’. Un esdeveniment que ha congregat prop de cent quaranta assistents entre jugadors, jugadores, representants de clubs, patrocinadors i membres de la junta directiva de la Federació Catalana de Pàdel.

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha destacat que «aquest esdeveniment ens omple molt com a federació. Són els Oscars del pàdel català i volen rendir homenatge al mèrit esportiu de clubs, jugadors i jugadores pel que van aconseguir l’any passat. A més també hem volgut destacar trajectòries esportives importants a títol individual. Enhorabona a tots i a totes».

Reconeixements a clubs

La Federació Catalana de Pàdel ha reconegut al Club Tennis Tarragona, Pàdel Indoor Lleida, X3 Girona Pàdel i RC Polo per ser els clubs amb més llicències de les seves respectives demarcacions.

Per la seva part el Club Esportiu Vall Parc, el Cercle Sabadellès 1856 i el MésKPàdel Tarragona han estat guardonats per haver acollit el torneig amb més inscripcions del 2019. El Vall Parc va registrar 203 parelles en la prova del Circuit Català Absolut; el MésKPàdel 210 parelles en la competició del Circuit Bronze Head i el Cercle Sabadellès 1856 per les 238 parelles en la cita del Circuit Català de Menors. L’entitat de la capital del Vallès Occidental també ha estat premiada per ser el club amb més conjunts participants a la Lliga Catalana 2019 amb un total de 16 equips.

Guardons al pàdel adaptat i solidàri

El CT Andrés Gimeno i el Padelàrium Gavà han estat les dues entitats guardonades per la seva tasca i treball en favor del pàdel adaptat. La iniciativa ‘Força Miquel’, que en set edicions del torneig de pàdel ha aconseguit 190.000 euros destinats a la lluita contra el càncer infantil, ha estat premiada per vehicular solidaritat i pàdel. Raquel Martínez i Marc Carballeira, impulsors del torneig han explicat «ens omple d’emoció recollir aquest guardó i ens estimula moltíssim a continuar any rere any celebrant el torneig. Gràcies a la Federació Catalana de Pàdel per aquest detall». 

Els números 1 premiats

Els jugadors i jugadores números 1 del Circuit Català de Menors, del Circuit Provincial, del Circuit Bronze Head i del Circuit Absolut han rebut la placa que els acredita amb el registre aconseguit l’any passat.

En categoria aleví els números 1 han estat Dani Docampo, Iker Mercader i Alba Vázquez. En categoria infantil els premiats han estat Ferran González i Andrea Ustero. En cadet, Raúl Jerez, Claudia Sánchez i Noa Cànovas. I finalment en júnior, Joaquim Florensa i Mireia Serrano.

En el Circuit Absolut els noms pròpis han estat Nela Brito i Aranzazu Osoro en categoria femenina i Toni Bueno i Rubén Rivera en la masculina. Tot i que en aquest 2020 no competeixen juntes com a parella, Aranzazu i Nela han explicat que «vam disfrutar d’un any molt especial per nosaltres i no hi havia millor manera que fer-ho a la pista i guanyant». Toni Bueno i Rubén Rivera han apuntat que «després d’un gran any com va ser el 2019 ara toca intentar com a mínim intentar repetir els triomfs aconseguits i les bones sensacions com a parella».

Sergio Bursa i Laura Casanova han estat els números 1 del Circuit Bronze Head. Pel que fa al Circuit Provincial, a Girona els millors del 2019 han estat David Díaz i Ariadna Berdala; a Lleida els guanyadors han estat Pablo Burdeos i Laia Bonilla i a Tarragona ho han aconseguit Pablo Burdeos i Maria Freixas.

Marta Marrero i Eva Gayoso reconegudes com a número 1 i a la trajectòria esportiva

La Federació Catalana de Pàdel ha volgut reconèixer a la jugadora de la selecció catalana, Marta Marrero, per haver assolit el número 1 de World Padel Tour. Marrero ha expressat la satisfacció pel guardó i pel suport que sempre ha tingut de la federació assegurant que «sóc conscient dels sacrifici i del treball per arribar a la posició número 1. Espero que aquest 2020 acabat de començar finalitzi a nivell individual sumant un segon any de forma consecutiva a dalt del podi».

Un reconeixement especial i la ovació dels assistents també ha estat per Eva Gayoso. La jugadora del RC Polo i de la selecció catalana ha estat premiada per la seva trajectòria dins del món del pàdel. Gayoso -molt emocionada- ha volgut agraïr publicament a la Federació Catalana de Pàdel el guardó «la veritat és que un reconeixement d’aquestes característiques és molt especial i no l’oblidaré mai. Estic immensament agraïda».

 

PREMIATS GRUP_I GALA PÀDEL CATALÀ 2020