LA PARELLA ENRICH/RAMOS SUMA EL SEU SETÈ TITIOL AL LAIETA I CONTINUEN INTRACTABLES

12.2.2019

Valentí Enrich (Sport) i Joan Manel Ramos (El Punt-Avui) s’han proclamat campions de la primera prova de la temporada 2018/19 del Circuit APT/FCP per a Periodistes de Barcelona disputada al CE Laietà.
La parella de periodistes gràfics es va imposar a la final disputada contra Pablo Planas (El Mundo Deportivo) i Alex Masana (L’Esportiu) per 6/0 i 6/4. El partit va estar sempre sota control de la parella campiona. El primer set no va tenir cap història, Alex Masana, amb moltes imprecisions, va notar i molt les sis setmanes de baixa per culpa d’una lesió muscular. Al segon set la situació es va normalitzar i el partit va entrar en una fase d’equilibri que es va trencar quan Enrich/Ramos van poder trencar el servei de Masana al novè joc.
Enrich-Ramos van guanyar el títol del Laietà sense cedir un set. Abans de la final van deixar pel camí dos parelles que els van complicar molt les coses, pero no van cedir cap parcial. Quixano-Juiménez (El Pais/As) a quarts de final i a semifinals a Bogunya-Tarrés (Barça TV).
La parella Enrich-Ramos continua intractable. Després de guanyar el seu primer Gran Slam la temporada pasSada, coronada amb la Copa Màster de final de temporada, comencen l’actual exercici amb un nou èxit i sumen el setè titol de la seva trajectòria. Els dos fotoperiodistes també están classificats per jugar la final del Hispano, on es disputa el segon torneig del circuit 18/19 i lideren la classificació de Periodistes amb comoditat.

FINALISTES LAIETA18