LA LLIGA D’ESCOLES DE MENORS ARRENCA AQUEST CAP DE SETMANA

La Lliga d’Escoles de Menors arrenca aquest cap de setmana a les quatre demarcacions catalanes. Prop de cent clubs d’arreu del territori català s’han inscrit per participar en aquesta competició lúdica i formativa adreçada a jugadors i jugadores de nivell d’iniciació a partir de 6 anys.

Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) explica que «la Lliga d’Escoles de Menors és un servei a les escoles dels clubs de menors per incentivar el seu creixement, mitjançant jornades lúdiques esportives sense cost pels clubs. És un projecte que hem estat treballant tota la junta directiva i l’àrea esportiva des que vam arribar a la federació i ens enorgulleix que per fi sigui una realitat i que aixequi el teló aquest cap de setmana».

L’objectiu principal de la Lliga d’Escoles de Menors de la FCP és la d’oferir als jugadors i jugadores que gaudeixin del pàdel i el poder posar en pràctica els seus aprenentatges, juntament amb d’altres nens i nenes de la zona, sense pressió pels resultats i seguint amb la base formativa del pàdel català.