LA LLIGA CATALANA COMENÇA AMB LA PARTICIPACIÓ DE MÉS DE 1.000 EQUIPS

El pàdel federat torna a l’acció a les pistes de pàdel de Catalunya després de mesos sense poder disputar-se com a conseqüència de la pandèmia. Aquest cap de setmana aixeca el teló la Lliga Catalana per Equips 2021, una competició que enguany aglutina més de 1.000 equips de les quatre demarcacions catalanes.

A Barcelona la participació total és de 595 equips; a Tarragona hi competeixen un total de 245 conjunts; a Lleida hi prenen part 162 i a Girona en són 89 els equips participants. La Lliga Catalana 2021 registra un notable increment respecte al 2020, fet valorat molt positivament pel president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez «la Lliga Catalana per Equips és un format que venim treballant des de fa anys a la federació, amb novetats importants que ja es van posar en marxa l’any passat i que va tenir molt bona acceptació. Els padelers i les padeleres tenen moltes ganes de competir, de recuperar sensacions i és una molt bona notícia que es pugui tornar a disputar». Pel que fa a la Lliga Catalana de Veterans i a la Lliga Catalana de Menors, l’inici de la competició serà un cop transcorreguda la Setmana Santa.

La darrera edició de la Lliga Catalana Absoluta es va haver de suspendre oficialment a primers de desembre de l’any passat, a manca de dues jornades per a la seva finalització, a causa de les contínues restriccions causades per la pandèmia.