LA FESTA INTERCLUBS FEMENÍ RECONEIX AL REIAL CLUB DE POLO

26.2.2019

Prop de 400 representants del pàdel femení es van aplegar el dimecres 20 de febrer a la nit, a la sala Luz de Gas, per participar en la Festa Interclubs del Pàdel de Barcelona. La 19ª edició d’aquest esdeveniment -que cada any organitza la Federació Catalana de Pàdel- ha servit per fer entrega dels trofeus i medalles als equips sotscampions i campions de l’edició del 2018.
El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, acompanyat de diferents membres de la junta directiva, ha destacat durant la seva intervenció «l’important paper del Interclubs en el procés de creixement del pàdel i agraeixo a les més de mil jugadores participants la seva confiança en aquesta competició».
Durant l’esdeveniment la Federació Catalana de Pàdel ha portat a terme un reconeixement al Reial Club de Polo, per la seva participació des dels inicis a la lliga Interclubs femení i per ser el club amb major número d’equips participants. Les capitanes dels quatre equips del Polo, Mònica Espadaler (Polo A), Mariuca Marcet (Polo B), Mònica Capon (Polo C) i Glòria Mercé (Polo D) han rebut de mans de Marit Willis, membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Pàdel i del president Pere Hernàndez una placa commemorativa.
Un total de 49 equips i 1.147 jugadores van participar en l’edició Interclubs del 2018, xifra idèntica pel que fa a equips en aquest 2019. Els resultats obtinguts pels equips femenins participants en l’edició de l’any passat són els següents:

Grup A: CE Laietà (campió) / Clark Pàdel A (sotscampió)
Grup B: Indoor Mataró A (campió) / CT La Salut A (sotscampió)
Grup C: Star’s Pàdel (campió) / UP Pàdel (sotscampió)
Grup D: CE Laietà C (campió) / RC Polo C (sotscampió),
Grup E: Club Pàdel Cornellà (campió) / Club Sánchez-Casal (sotscampió)

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair expressament el suport dels patrocinadors –Asics i Head- a més de 100% Natural Energy Drink, Art Cervesers i Ara Vinc i els col·laboradors Finisher, Mondial, La Roca Village, Black Crown, SaludBox, Segura Viudas, Vista Optica, Transglobal, Yzaguirre, Le Kokó-Activewear i Transglobal que han participat a la la Festa Interclubs de Pàdel Femení de Barcelona.

26.2.2019

polo

En el següent enllaç us podeu descarregar diferents imatges: FOTOS