LA FESTA INTERCLUBS FEMENÍ CORONA ALS EQUIPS GUANYADORS DE 2016

10.03.2017

Èxit rotund de convocatòria en la Festa Interclubs de Pàdel Femení de Barcelona. Prop de cinc-centes representants del pàdel femení s’han aplegat aquest dijous a la nit a la sala Luz de Gas de Barcelona per participar en aquest esdeveniment que cada any organitza la Federació Catalana de Pàdel. L’acte ha servit per fer entrega dels trofeus i medalles als equips sotscampions i campions de l’edició interclubs del darrer any.

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, acompanyat de diferents membres de la junta directiva, ha destacat durant la seva intervenció ‘l’empenta que les jugadores li estan donant al pàdel femení i els fruits i èxits que això està donant al nostre esport’.

Un total de 42 equips van participar en l’edició Interclubs del 2016, xifra que s’ha vist augmentada a 46 en la de 2017, amb gairebé un miler de jugadores disputant la competició a la demarcació de Barcelona.

Els resultats obtinguts pels equips femenins participants en l’edició de l’any passat són els següents:

Grup A: Club Egara (campió), D-club ‘A’ (sots-campió).
Grup B: RC Polo (campió), CT Sabadell (sots-campió)
Grup C: Pàdel Indoor Mataró ‘A’ (campió), CN Sitges (sots-campió)
Grup D: Cercle Sabadellès 1856 (campió), Vall Parc (sots-campió)
Grup E: UP Pàdel Club (campió), Star’s Pàdel ‘A’ (sots-campió)

 

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair expressament el suport dels patrocinadors  –ASICS, HEAD i NACEX- i els col·laboradors –MONDIAL, WÜNDER TRAINING, FINISHER, VERMUT YZAGUIRRE, SEGURA VIUDAS, SALUDBOX, NU SKIN, VISTA OPTICA, PUIG, BLACKCROWN, LA ROCA VILLAGE, PETIT PLAISIR- que han participat a la la Festa Interclubs de Pàdel Femení de Barcelona.

fcp08
fcp10
fcp06