LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL FA COSTAT PER TERCER ANY CONSECUTIU AL TORNEIG DE PÀDEL INCLUSIU DEL CT ANDRÉS GIMENO

Les pistes del Club Tennis Andrés Gimeno han estat seu de la tercera edició del ‘Torneig Torrons Vicens’ de pàdel adaptat aquest cap de setmana. Una prova en en què jugadors de l’escola de pàdel adaptat del club s’enfronten en partits amistosos a alumnes de l’escola de pàdel normalitzat. Un torneig amb caràcter inclusiu i on tots i totes el van poder disfrutar.

Es tracta de la tercera diada que es celebra des de la fundació de la secció de pàdel adaptat del Gimeno, que porta ja dues temporades activa. L’escola compta amb vint-i-cinc alumnes amb diversitat funcional intel·lectual i també amb mobilitat reduïda, amb entrenaments setmanals i esdeveniments amistosos com el d’aquest cap de setmana.

Alumnes de les seccions del CT Andrés Gimeno van participar en una diada que també va comptar amb una ‘masterclass d’spinning’ i una festa posterior. Els resultats van ser altament beneficiosos pels jugadors i jugadores de l’escola adaptada.

El torneig va comptar amb el patrocini de Torrons Vicens, de la Fundació Cruyff, de la Federació Catalana de Pàdel, de l’Ajuntament de Castelldefels i la col·laboració del Col·legi Sant Àngel, Mc Donalds, Head i Robin Rout

FOTO III EDICIÓ TORNEIG