LA FCPÀDEL COMUNICA L’OPERATIVA DE LES PROVES I LLIGUES AFECTADES PELS ESDEVENIMENTS

17.10.2019

La Federació Catalana de Pàdel els comunica la dinàmica i procedir que tenen les nostres proves aquests dies afectats pels esdeveniments
La jornada d’avui dijous 17 d’Octubre es desenvoluparà tal i com està planificada, fent especial atenció per atendre les dificultats de mobilitat i facilitant canvis d’horaris per a la disputa dels partits, atenent cada circumstància a través dels jutges àrbitres de cada prova, sota la tutela del Director del circuit.
La jornada de demà divendres 18 d’Octubre queda ajornada i els partits d’aquesta seran absorvits el cap de setmana. Els canvis horaris seran de nou publicats demà divendres, atenent i contemplant també les incidències que hagin pogut presentar-se durant la jornada d’avui dijous.
En quant a la Lliga Catalana i la Lliga Interclubs es deixa a la voluntat de les capitanies de cada equip el poder trobar una nova data i horari si així ho estimen oportú i de comú acord, per a que els partits es puguin disputar en el termini màxim de 2 setmanes.
Moltes gràcies per la col·laboració de totes les jugadores, els jugadors, i tot el personal implicat en l’organització de les proves.

Comunicat FCP