LA FCP VISITA EL CLUB PÀDEL WELLNESS MAS PASSAMANER

La delegació a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel ha portat a terme una visita al Club Pàdel Wellness Mas Passamaner, situat a La Selva del Camp, concretament a les instal·lacions de l’Hotel Monument Mas Passamaner.
Albert Rius, delegat de la Federació Catalana a Tarragona i Ramón Torra, director esportiu de l’ens deferatiu, han estat rebuts per Sergi Virgili, responsable de pàdel del club i de Salvador Gras, sotdirector de l’hotel.

Els representants de la Federació han comprovat de primera mà les quatre pistes de pàdel existents al recinte esportiu, i que ara fa menys d’un mes van ser seu d’un torneig Bronze de la Federació, amb la participació de 93 parelles, 25 d’elles al quadre femení, i una excel·lent organització.

Albert Rius ha destacat «el dinamisme del Club, l’entorn privilegiat on està, la bona feina que realitza el Sergi i la participació dels jugadors i jugadores en les competicions organitzades per la Federació».

Cal fer referència que, en l’edició de 2015 de la Lliga Catalana, l’equip femení del Club Pàdel Wellness Mas Passamaner es va proclamar campió de quarta categoria.
maspassamaner agost 2016_baix