LA FCP TANCA UN COMPROMÍS DE COL·LABORACIÓ AMB EL CLUB ESPORTIU DE PÀDEL ADAPTAT CATALUNYA 2017

16.4.2019

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) i el Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya 2017 han acordat una col·laboració entre totes dues entitats. L’acord -produït durant la disputa del Super Gran Slam de Menors del Cercle Sabadellès 1856 finalitzat aquest cap de setmana- es tradueix en una col·laboració econòmica per part de la FCP per al club per fomentar el pàdel entre el col·lectiu amb discapacitat.
El president de la FCP, Pere Hernàndez, acompanyat de Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la FCP, han exposat algunes de les línies d’aquest compromís públic durant l’entrega de trofeus als finalistes i campions de la competició disputada al Cercle i on, precisament, es van desenvolupar diferents partits d’exhibició de pàdel adaptat en cadira de rodes.
Pere Hernàndez ha assegurat que «la federació està molt satisfeta de poder donar suport al pàdel i a aquells organismes que el fan créixer i arribar a tots els col·lectius que el fomenten com és aquest cas». Per la seva part, Susana Rodríguez, presidenta del Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya 2017 s’ha mostrat molt il·lusionada i ha explicat que «ens agrada fomentar la inclusió en un esport tan social com és el pàdel d’aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat i ens encanta rebre aquesta ajuda de part de la FCP».
ACORD 1

ACORD 2