LA FCP SE SUMA UN ANY MÉS AL TORNEIG TORRONS VICENS DE PÀDEL ADAPTAT

12.06.2019

Les pistes del Club Tennis Andrés Gimeno han estat seu de la segona edició del ‘Torneig Torrons Vicens’ de pàdel adaptat. Una prova en el que hi van participar els jugadors i jugadores de l’escola de Pàdel Adaptat de la Fundació Cruyff i en la que van gaudir d’allò més dins i fora la pista.
Abans de l’inici del torneig es va portar a terme una sessió d’entrenament de pàdel adaptat. Un cop finalitzada la competició es van disputar diferents partits de pàdel inclusiu entre tots els participants de l’escola de Pàdel Adaptat de la Fundació Cruyff.
La segona edició del Torneig ‘Torrons Vicens’, celebrada dissabte, va finalitzar amb el lliurament de medalles i obsequis per a tots els participants i que va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Pere Hernández; el gerent del Club de Tenis Andrés Gimeno, Joaquim García; la responsable de projectes d’esport adaptat de la Fundació Cruyff, Esther Eroles; responsable del projecte, Joan Anton Martínez; el responsable esportiu del projecte, Nil Martínez i del Director de l’Àrea de Pàdel del CT Andrés Gimeno, Oriol Moyes.
El torneig va comptar amb el patrocini de Torrons Vicens, i amb el suport institucional de l’Ajuntament de Castelldefels. A més de la col·laboració Federació Catalana de Pàdel, de l’escola Santo Ángel, de la revista Moon Pàdel i la empresa Robin Ruth. A més, també es va concretar que Head serà nou patrocinador de l’escola de pàdel adaptat.

FCP TURRONS VICENS 1

FCP TURRONS VICENS 2

FCP TURRONS VICENS 3