LA FCP RECOLZA EL I TORNEIG “TORRÓ TORRÓ” DE PÀDEL ADAPTAT AMB ELS JUGADORS I JUGADORES DE L’ESCOLA DE PÀDEL ADAPTAT DE LA FUNDACIÓ CRUYFF

16.11.2018

Les pistes del Club Tennis Andrés Gimeno han estat seu aquesta setmana de la primera edició del Torneig Nadalenc “Torró Torró”. Una prova en el que hi van participar els jugadors i jugadores de l’escola de Pàdel Adaptat de la Fundació Cruyff i en la que van gaudir d’allò més dins i fora la pista.
Abans de l’inici del torneig, es va portar a terme una sessió d’entrenament de pàdel adaptat. Un cop finalitzada la competició es van disputar diferents partits de pàdel inclusiu entre tots els participants de la Escola de Pàdel del Club Tenis Gimeno i de l’ l’escola de Pàdel Adaptat de la Fundació Cruyff.
La primera edició del Torneig Nadalenc “Torró Torró” va finalitzar amb el lliurament de medalles i obsequis per a tots els participants i que va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Pere Hernández; el director esportiu de la FCP, Albert Nogueras; la directora del circuit de menors de la FCP, Meritxell Ibañez; el regidor-delegat d’Esports, Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa; la regidora-delegada de Serveis Socials i Dependència de l’Ajuntament de Castelldefels, Isabel Cabello; el president del Club de Tenis Andrés Gimeno, Joan Querol; el gerent del Club de Tenis Andrés Gimeno, Joaquim García; la responsable de projectes d’esport adaptat de la Fundació Cruyff, Esther Eroles; responsable del projecte, Joan Anton Martinez i el Director Esportiu, Nil Martinez.
El torneig va comptar amb el patrocini de Torrons Vicens, i amb el suport institucional de l’Ajuntament de Castelldefels i de la Federació Catalana de Pàdel.

IMATGE 1 peke

peke