LA FCP PRESENT EN LA PRESENTACIÓ DEL I CONGRÉS NACIONAL DE TENNIS I PÀDEL

15.09.2017

El vicepresident 1r de la Federació Catalana de Pàdel, Daniel Vives, ha representat a la FCP en la presentació del 1r Congrés Nacional de Tennis i Pàdel. El Club Esportiu Valldoreix organitza, conjuntament amb la BTT Academy, aquesta jornada en el marc dels actes per al cinquantè aniversari de l’entitat. La presentació ha comptat amb la participació de Josep Puig, President de la EMD Valldoreix, de Joan Carles Padrell, President del Club Esportiu Valldoreix i de Francis Roig, director de la BTT Academy i entrenador del equip tècnic de Rafa Nadal.
El 1r Congrés Nacional de Tennis i Pàdel compta amb el suport de les federacions catalanes i espanyoles d’aquests esports, se celebrarà a les instal·lacions del club el dissabte 21 d’octubre i aplegarà diferents personalitats de l’esport així com també entrenadors i metges esportius. Al congrés s’espera que hi assisteixin prop de 100 persones.
El congrés estarà farcit de personalitats del món del tennis i el padel que posara llum a diferents temes d’interès com nous sistemes d’entrenament, la convivència entre els dos esports i el treball en equip entre d’altres. Els presidents de les dues federacions, Pere Hernández i Jordi Tamayo, exesportistes i esportistes d’elit com Àlex Corretja i Paula Eyheraguibel i entrenadors de renom com Marcela Ferrari i Ricky Martínez.

Foto Presentación #CTyP2017 - 1

Foto Presentación #CTyP2017 - 2

Foto Presentación #CTyP2017 - 3