LA FCP PRESENT EN LA INAUGURACIÓ DEL PÀDEL INDOOR TÀRREGA

05.10.2018

El Pàdel Indoor Tàrrega ja és tota una realitat. El divendres 28 de setembre es va inaugurar aquest nou club de la Terra Ferma que neix amb la voluntat de fomentar el pàdel a terres targarínes i de col·laborar amb la Federació Catalana de Pàdel. El nou i únic club a la capital del Urgell disposa d’unes instal·lacions referents amb un total de 5 pistes de pàdel, una d’elles individual.

L’acte d’inauguració del complexe va congregar un nombrós públic i va ser apadrinat per la jugadora del circuit profesional de World Padel Tour, Celeste Paz, que va participar en diferents clínics i en un magnífic partit d’exhibició que va fer vibrar amb excel·lents cops al respectable.

La representació federativa en aquest acte va anar a càrrec de Francesc Xavier Esteban, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Lleida «felicitem des de la FCP a tot l’equip del Pàdel Indoor Tàrrega per posar en marxa aquest projecte, ens agrada que estiguin engrescats per fer créixer el nostre esport i els desitgem exits en la gestió i competència esportives» va assegurar Francesc Xavier Esteban.

INAUGURACIÓ PADEL INDOOR TARREGA