LA FCP PRESENT EN LA INAUGURACIÓ DE DUES NOVES PISTES DE PÀDEL AL CT BARÀ

El Club de Tennis Barà ha inaugurat aquest dijous dues noves pistes de pàdel a les seves instal·lacions, que se sumen a les cincs existents en el complex. L’acte ha disposat de la presència de Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP); d’Helena San Martín, vicepresidenta institucional de la FCP; d’Enric Sanmartí, vicepresident esportiu de la FCP, d’Elga Molina, vocal de pàdel de Tarragona; d’Eduard Bainad, vocal esportiu i relacions FEP; també de Pere Virgili, alcalde del municipi de Roda de Berà i de Joan Josep Jané, president del Club de Tennis Barà i vicepresident de l’àrea de clubs de la FCP.

La inauguració oficial ha tingut com a protagonista un magnífic partit d’exhibició on hi ha participat Enric Sanmartí i Tonet Sans, parella número 1 del Circuit Català Absolut i recents guanyadors del III Super Gran Slam de la temporada, davant de Toni Bueno i Eduard Bainad. Tots quatre jugadors han obsequiat amb un autèntic partidàs a les prop de 200 persones assistents a l’esdeveniment, i que han gaudit d’allò més.

El Club de Tennis Barà ha obsequiat als quatre jugadors amb un llibre commemoratiu del club, entitat amb 57 anys d’història a la demarcació de Tarragona. El president de la FCP, Felip Ródenas, que ha felicitat al Club de Tennis Barà per la posada en marxa d’aquestes dues noves pistes i pel foment que realitza pel pàdel. El màxim responsable del pàdel català ha estat obsequiat amb una placa commemorativa per part del president del club amfitrió, Joan Josep Jané.