LA FCP PRESENT A LA PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA PER EQUIPS DE 1ª CATEGORIA QUE ES JUGARÀ AL REIAL CLUB DE POLO DE BARCELONA

El Reial Club de Polo de Barcelona serà l’escenari, de divendres a diumenge, de la disputa del Campionat d’Espanya Absolut per equips de Primera Categoria. A la presentació oficial celebrada a les pistes del club de la Diagonal, Ricky Cabot, responsable de la secció de pàdel del Polo, ha destacat «l’orgull que suposa ser seu d’aquest campionat. Portem més de 25 anys organitzant esdeveniments de pàdel i volem seguir molts més». Cabot ha avançat que la competició també es disputarà al Polo els dos pròxims anys.

Ramon Morcillo, president de la Federació Espanyola de Pàdel(FEP), ha agraït el suport de les institucions i ha assenyalat que « organitzar una prova com aquesta sempre és complicat, però encara ho és molt més en temps de pandèmia» i ha destacat «les ganes de l’RC Polo per fer bé les coses. Creiem que és una aposta segura i estem convençuts de l’èxit de l’campionat».

Per Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), en el moment actual «el pàdel no és el problema, sinó la solució» mentre que Toni Reig, Director de el Consell Català de l’Esport, ha incidit que «hem passat mesos molt complicats, però estar aquí és la foto d’un reinici per a l’esport».

Fernando Belasteguín i Lucía Sainz, també han estat presents en la roda de premsa de presentació del Campionat d’Espanya Absolut per equips de Primera Categoria. Un torneig en que, entre d’altres, també participaran jugadors i jugadores de talla mundial com Pablo Lima, Maxi Sánchez, Agustín Tapia o Franco Hernán Stupaczuk, Gemma Triay, Alejandra Salazar, Marta Ortega, Ari Sánchez o Eli Amatriain.

La competició arrencarà aquest divendres a les 17 hores amb els quarts de final. Dissabte serà el torn de les semifinals i els partits per evitar el descens i el diumenge arribaran les finals: a les 10.30h la femenina i a les 12h la masculina. Les dues es podran seguir mitjançant streaming a la pàgina web www.rcpolo.com