LA FCP PARTICIPA EN EL LLIURAMENT DE L’EQUIPACIÓ OFICIAL DE L’ESCOLA DE PÀDEL ADAPTAT DEL CT ANDRÉS GIMENO

18.01.2018

El passat 19 de desembre, el CT Andrés Gimeno va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Pàdel, el Sr. Pere Hernández, el director de l’Escola Sant Angel, el Sr. Patxi García i al Sr. Jordi López, de Torrons Vicens, per fer el lliurament oficial de l’equipació per a tots els integrants de l’Escola de Pàdel Adaptat.
El club vol donar les gràcies a l’Ajuntament de Castelldefels, a l’suport institucional i patrocini de la Federació Catalana de Pàdel, al suport amb el seu know how de la Fundació Johan Cruyff, amb la inestimable col·laboració d’Esther Eroles, la voluntat i la professionalitat del Club de Tennis Andrés Gimeno al costat del nostre staff tècnic, Junan Martínez i Nil Martínez com a ànimes del projecte i amb el suport i patrocini inestimable d’empreses com Torrons Vicens, Escola Sant Angel de Gavà, la marca Lion amb aportació de material i la mateixa Federació Catalana de Pàdel.
El CT Andrés Gimeno vol destacar la il·lusió en aquest inici, confiant que serveixi de base a un sòlid projecte que pugui ser útil a molts més nens i nenes de Catalunya, aportant als participants; diversió, integració i felicitat.

La Federació Catalana de Pàdel vol agraïr publicament al CT Andrés Gimeno la iniciativa i a tots aquells que hi han aportat el seu granet de sorra.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????