LA FCP PARTÍCIP EN LA TROBADA OCUPACIONAL DE LA FEDERACIÓ ALLEM A LLEIDA

18.3.2019

Les pistes de pàdel del del Club Tennis Urgell van aplegar un total de noranta participants en la trobada ocupacional, dels centres adscrits a l’ALLEM, agrupació d’entitats socials, sense ànim de lucre, dedicades a la prestació de serveis de suport per a les persones amb discapacitat intelectual de les comarques de Lleida. En aquesta ocasió, l’objectiu principal va ser descobrir, practicar i familiaritzar-se amb l’esport del pàdel en uns casos, i continuar en la seva pràctica en una altres.
Una jornada impulsada per la Fundació ASPROS, organitzadora de la iniciativa i que va recolzar el Club Tennis Urgell, la Federació Catalana de Pàdel i els alumnes de cicle mitja de conducció al medi natural del INS Oró que van dinamitzar les diferents activitats.
Els participants, provinents dels centres l’Estel de Balaguer, Residència Sant Joan de Déu d’Almacelles, Grup Alba de Tàrrega i Talma de Juneda van gaudir d’una jornada organitzada i dirigida per Anna Fillat, tècnica de ASPROS, amb el pàdel com a eix vertebrador.
La trobada va finalitzar amb un àpat al restaurant del Club Tennis Urgell i un sorteig de material de la Federació Catalana de Pàdel. El delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Lleida, Xavier Esteban, també va participar d’una trobada -celebrada dijous passat- tot feliçitant als usuaris, organitzadors i voluntaris en l’impuls i difusió de la jornada lúdico esportiva.

TROBADA LLEIDA