LA FCP PARTÍCIP DEL CINQUÈ ANIVERSARI DEL PÀDEL BARCELONA-EL PRAT

22.10.2019

La Federació Catalana de Pàdel, representada pel president Pere Hernàndez, ha estat una de les entitats convidades a la festa del cinquè aniversari del club Pàdel Barcelona-El Prat.
L’acte -realitzat dissabte passat al vespre- va congregar a les instal·lacions del club a gairebé 200 persones. El màxim responsable del pàdel català va fer entrega a Eduard Bainad, gerent i copropietari del club, d’una placa de plata commemorativa de la efemèride.
Pere Hernàndez va aprofitar per destacar «la bona sintonia i les sinergies recíproques que durant aquests anys hi ha hagut entre la federació i el club amb la disputa de campionats importants del pàdel català a les seves pistes». Així mateix Hernàndez va destacar la figura d’Eduard Bainad «un esportista d’èlit del pàdel català i que ha demostrat també fora de la pista un excel·lent treball al Pàdel Barcelona-El Prat acompanyat d’un gran equip».
Juntament amb Pere Hernàndez també van estar presents a la festa d’aniversari el primer tinent d’alcalde de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament del Prat del Llobregat, Juan Pedro Pérez; el tinent d’alcalde de l’àrea de benestar i salut, Juan Carlos Moreno; el director de l’àrea de benestar i salut de l’Ajuntament del Prat del Llobregat, Antonio Hernàndez; de la cap de secció d’esports de l’Ajuntament del Prat del Llobregat, Olga Asensio; a més de la propietat del club Pàdel Barcelona-El Prat, representada per Eduard Bainad i Luis Cirus.

CINQUÈ ANIVERSARI AUTORITATS

CINQUÈ ANIVERSARI ENTREGA PLACA