LA FCP FELICITA A GEMMA TRIAY I LUCIA SAINZ PER UN 2020 INOBLIDABLE

 

El 2020 serà un any difícilment inoblidable per les jugadores de la selecció catalana, Gemma Triay i Lucía Sainz. Esportivament el millor de les seves vides professionals, finalitzant com a parella femenina número 1 de World Padel Tour i arrodonint el darrer cap de setmana de competició conquerint el seu cinquè triomf de la temporada, l’Estrella Damm Menorca Master Final 2020.

El pàdel femení té noves mestres, Lucía Sainz i Gemma Triay, la parella catalano-menorquina s’ha imposat en última cita del calendari per 6-4 i 6-3 a les sostcampiones i defensores del títol aconseguit el 2019, Ari Sánchez i Alejandra Salazar. La jugadora del Reial Club de Polo de Barcelona, Lucía Sainz, ha detallat que «ens ha sortit un torneig rodó i ha estat la cirereta del pastís per cloure aquesta etapa amb la Gemma». Per la seva part Gemma Triay, ha assegurat «estic molt feliç de poder haver guanyat davant de la meva gent i contenta de finalitzar amb un títol aquests cincs anys com a parella amb la Lucía».

El president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Pere Hernàndez, ha volgut felicitar públicament a Gemma i Lucía «és un orgull pel pàdel català veure el nivell que han demostrat en un any en que el nostre esport s’ha hagut d’adaptar a unes circumstàncies extraordinàries. Han ofert un pàdel d’excel·lent qualitat i estem molt contents pels objectius que han aconseguit». El màxim responsable del pàdel català també ha volgut felicitar a Ari Sánchez, finalista de l’Estrella Damm Menorca Master Final 2020, i a Marta Marrero, que va caure en semifinals en un gran partit «totes dues formen part de la selecció catalana femenina i també han guanyat títols aquest 2020. Evidentment és molt positiu la diversificació de campiones que s’ha produït en el calendari d’enguany».

Per últim recordar que Gemma Triay i Lucía Sainz han sumat al seu palmarès cinc títols aquest 2020. Les jugadores de la selecció catalana han guanyat Sardenya Open, el Barcelona Master,  l’Alacant Open i Las Rozas Open, a més del Estrella Damm Menorca Master Final 2020.